NISB een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland  

"Gedurende het afgelopen jaar hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar de schadelijke uitwerkingen van stress op de medewerkers van Philips. Op basis daarvan werd besloten om actief te werken aan verbetering van de gezondheidspolitiek op alle niveaus van het bedrijf. Als onderdeel van dit besluit werd voorgesteld om bij ons Business Yoga programma's aan te bieden. Ondertussen zijn wij op onze hoofdlocatie bezig met een tweede bedrijfstraining en de derde is reeds geboekt. De resultaten zijn uitstekend. Ik ben meer gefocussed, ik kan me beter concentreren, ik heb veel energie en kan toch diep ontspannen slapen."

Eva Rohkonen
Executive Secretary Philips


“Een serieuze benadering om meer inzicht te verkrijgen in de rollen en taken die je in het leven hebt. Het vinden van de kracht om deze op bevredigende wijze te vervullen. Een meer open en positieve houding aan leren nemen in wat je beroepsmatig wilt bereiken. Meer authentiek worden en beter in staat zijn om anderen te voorzien door jouw eigen unieke kwaliteiten en talenten.

Meest waardevol: programma op maat en wekelijkse vooruitgang in persoonlijke effectiviteit. Persoonlijke ervaring wordt een geaccepteerd gespreksonderwerp. Iedere week worden nieuwe gereedschappen aangereikt om je proces te vervolgen. Joost van Dijk combineert structuur en business met een zeer open houding. Hij onderwijst door zijn persoonlijke ervaring te delen.

Business Yoga is een ervaring die je bij blijft. Het kan je de kracht geven om obstakels op te heffen en nieuwe stappen te blijven zetten. Het is eenvoudig en toegankelijk.”

Lucia Geus
Formulemanager Klantenservice ING"Yoga is voor mij altijd een heerlijke fysieke work-out. Maar daarnaast heeft het me ook op een bijzondere manier verrast. In mijn werk als advocaat en hoogleraar ben ik voortdurend rationeel bezig. Kennis vergaren, begrijpen, argumenteren, beoordelen, concluderen. Yoga geeft mij toegang tot een niet-rationeel domein waar ik maar weinig zicht op had. Een gevoelstoestand die afwisselend kracht, energie, kwetsbaarheid, angst, rust en vreugde bespeurt zonder dat ik het kan beredeneren. Dat geeft een weldadig gevoel van bevrijding van de zelf opgelegde dwang om met denken en begrijpen voortdurend controle te behouden en schept ruimte om van het leven te genieten."

Jaap Winter
AdvocaatOmdat ik begin 2009 aan een nieuwe leidinggevende positie begon als Directeur van een Kunstopleiding leek het met goed om yoga te gaan beoefenen. Op zoek naar een eigen vorm van leiderschap, authenticiteit en creativiteit kwam ik bij Business Yoga Nederland uit. Al na een paar intensieve sessies bleek dat deze benadering een enorm effect had. Ik kon direct een nieuwe openheid en rust in mezelf ervaren die heel natuurlijk aanvoelt.

Eigenlijk kunnen woorden dit niet goed beschrijven, je moet het ervaren. Het meest geweldige vind ik de eenvoud. Je zit, je ademt, doet een aantal oefeningen, mediteert, en ervaart het effect. Soms direct, soms later. Ik kan me nu in drie minuten opladen voor ingewikkelde gesprekken of kan ‘s avonds in een halfuur de dag uit mijn systeem (vooral mijn hoofd) krijgen. Hierdoor kan ik echt ontspannen. En ik krijg er ook veel energie door. De persoonlijke begeleiding heeft er bij mij voor gezorgd dat dit in een korte tijd bij mij en mijn dagelijkse patroon is gaan horen.

Ik ben ervan overtuigd dat zorgen voor je lichaam (innerlijk en uiterlijk) een betere balans veroorzaakt. En hierdoor leef en werk je meer vanuit je persoonlijke kracht. En niet onbelangrijk: je leeft bewuster en je geniet meer!

Anne Mieke Eggenkamp
Algemeen directeur Design Academy Eindhoven

Ministerie van BZK een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
vara een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
KLM een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
innate motion een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
politie amsterdam een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
design academy eindhoven een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
huis voor de sport groningen een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
ministerie van VROM bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
achmea een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
ING een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
arclinea een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
gemeente amsterdam een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
vitalife een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
Women-INC. een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
ppg een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
essent een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
postbank een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
rosa een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
linked-ink een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
royalhaskoning een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
cz een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
bas hoorn een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
samhoud een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
Hypertherm een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
nps een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
euronext een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
meppel een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
blommensteingroep een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
manpower een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
colorfulbusiness een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
accenture
ludens een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
clubgreen een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
Paradigit een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
Huurcommissie een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
Watts een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland SumUp een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
Vlaams ABVV een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland Bam Infra een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
Ecolab een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland RijkZwaan een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
gemeente amsterdam een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland >lyreco een bedrijfsyoga referentie van Business Yoga Nederland
   
 

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om het Business Yoga concept toe te lichten.
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken