Integreer Business Yoga in je dagelijks leven!

Om blijvende resultaten en permanente veranderingen in je leven te realiseren, is het belangrijk om aan jezelf te werken. Door het aanleren en onderhouden van een dagelijkse discipline wordt je sterk en kom je goed in je vel te zitten. Je bent in staat om je bewustzijn te ontwikkelen en negatieve patronen te doorbreken. Hierdoor ga je beter keuzes maken en krijgen jouw doelen en dromen de ruimte om zich te realiseren.

Je leert alles over beweging, ontspanning en gezond leven. Dit doen we o.a. d.m.v. effectieve en toegankelijke yoga technieken en meditaties; daarnaast wordt je begeleid in het doorvoeren van een aantal interessante tips op het gebied van gezondheid, voeding en dieet. Tevens ontvang je richtlijnen en tips voor het onderhouden van een bewuste levensstijl.

  coaching en individuele begeleiding door Business Yoga Nederland
   

Tijdens het Basistraject staat de ervaring centraal.

Dus geen fit-test of uitgebreid psychologisch onderzoek maar werken aan je doelen met concrete oefeningen en technieken. Werken aan je doelen en het onderhouden van een bewuste levensstijl gaan hand in hand; het wordt onderdeel van je dagelijks leven. Na tien tot twaalf weken heb je ervaren hoe het is om je écht vanuit ontspanning en in balans te leven, wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dit kunt integreren in je dagelijks activiteiten.


Aanvullend ontvang je de BY Basis manual.

Ter aanvulling en ondersteuning ontvang je de BY Basis manual met daarin alle informatie, oefeningen, tips en richtlijnen.

Ervaringen

"Business Yoga heeft mij bewuster gemaakt. Ik heb meer rust in mijn hoofd gekregen en heb ervaren dat je door een combinatie van ontspanning en doorzettingsvermogen bepaalde barrières kunt overwinnen."

Stephen Hodes / consultant, lector, coach


 

 

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om het Business Yoga concept toe te lichten.
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

LifeMap  |  Basistraject  |  Vervolgtraject  |  Groepssessiesennl