Samen met collega’s, de rust opzoeken en geïnspireerd raken.

Samen met collega’s een heerlijke, ontspannen dag beleven. Even los komen van het werk en volledige rust ervaren. Een geheel verzorgde inspiratie-dag met ontvangst, seminar, lunch en diner.

Een inspirerende dag met achtergronden en theorie, maar vooral een dag waarbij de nadruk ligt op de ervaring zelf. Een dag die je persoonlijk raakt en wordt aangeboden op een bijzondere locatie die rust en aandacht voor detail uitstraalt.

Ook is deze dag een bijzonder groepsproces, waarbij duidelijk kan worden wat bedrijfsyoga voor een team of organisatie kan betekenen. Naar aanleiding van deze dag besluiten werknemers vaak om meer te gaan doen met gezond en bewust leven.

  bedrijfsdag voor persoonlijke ontwikkeling en inspiratie door Business Yoga Nederland
   

De juiste aanpak:

Wij adviseren u om goed stil te staan bij het uiteindelijk doel van de interventie, wat de werknemer nodig heeft en hoe het beste kan worden aangesloten bij de visie, doelstellingen en ontwikkelingen binnen uw bedrijf of team. Business Yoga kan heel goed ingezet worden ter ondersteuning van gewenste cultuurveranderingen of reorganisatieprocessen.

Wij kunnen u hierin ondersteunen tijdens het kennismakingsgesprek.

Combinatie traject:

Het komt vaak voor dat gekozen wordt voor een combinatie van interventies bijvoorbeeld een introductietraining of bedrijfsdag in combinatie met een groepstraject. Tijdens de introductietraining maken de werknemers kennis met de interventie op basis waarvan men kan besluiten of men zich in wil schrijven voor het groepstraject. Naast het aanbieden van groepssessies kunnen individuele thema’s of vragen behandeld worden met individuele begeleiding.

Locaties:

Bedrijfsdagen kunnen worden georganiseerd en aangeboden op externe locaties. Voorbeelden hiervan zijn:

Tessloo
Een prachtige buitenlocatie met een unieke landschapstuin en kunstwerken van internationaal bekende kunstenaars. Vanuit de gehele wereld komen liefhebbers naar deze buitenplaats in de bossen van Oisterwijk om te genieten van de kunst en de architectuur.

Landgoed De Hoevens
Een monumentale Vlaamse schuur prachtig gerenoveerd tot een luxe en stijlvolle accommodatie midden in de natuur. Hier kunt u genieten van rust en authenticiteit in een groene omgeving.

Yoga Lifestyle Studio
Een yoga studio in het centrum van Amsterdam waar dagelijks vele yoga lessen, cursussen, trainingen en opleidingen worden aanboden. Tevens een broeiplaats voor innovatie en ontwikkeling op het gebied van yoga en lifestyle. Ook Business Yoga Nederland is vanuit deze plek ontstaan.


 

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om het Business Yoga concept toe te lichten.
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Groepen  |  Individueel  |  Bedrijf  |  Bedrijfsdag ennl