Groepstraining, een groepstraject op maat

Business Yoga sessies in groepsverband met oefeningen op kantoor gericht op ontspanning, bewustzijn en gezondheid op het werk.

De medewerkers worden zich bewust van zichzelf waardoor men in staat is beter naar het lichaam te luisteren. De werknemer is in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen gezondheid en welzijn.

Wekelijks komt een Business Yoga trainer naar uw bedrijf om daar Business Yoga sessies aan te bieden. Door regelmatig Business Yoga te beoefenen wordt je gezonder, evenwichtiger en authentieker.

Een intensieve training waarbij je leert om verschillende bedrijfsyoga oefeningen, technieken en richtlijnen doelgericht toe te passen en te integreren in je werk en privé. Aangevuld met theorie, tips en richtlijnen voor stress preventie, bewuste leefwijze en betere gezondheid op het werk.

  bedrijfsyoga training op kantoor door Business Yoga Nederland
 

Ervaringen

'Al bij mijn eerste Business Yoga sessie voelde ik een verandering in mijzelf. Ik voelde me ontspannen, dichter bij mezelf en meer in contact met mijn omgeving. Deze ervaring gaf mij positieve energie en kracht. Ik voelde mij dan ook meteen uitgedaagd om door te gaan met Business Yoga.'

Margot Straathof / IT Salesmanager

 

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om het Business Yoga concept toe te lichten.
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Groepen  |  Individueel  |  Bedrijf  |  Bedrijfsdag ennl