Borging van je persoonlijke proces.

Toegankelijke groepssessies van één tot anderhalf uur waarin je samen met anderen Business Yoga beleeft. Werken in een groepssituatie geeft een extra dimensie aan de ervaring omdat je in een omgeving met anderen jezelf anders beleeft. Dit wordt ook wel groepsbewustzijn genoemd. Je persoonlijke proces raakt verankerd met de omgeving en is daardoor een borging van je persoonlijke proces.

Tijdens de sessies krijg je professionele ondersteuning en is er voldoende ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen en inzichten.


Op verschillende locaties.

Groepssessie worden op verschillende locaties in Nederland aangeboden. Informeer bij je persoonlijke coach waar in jouw buurt groepssessies gevolgd kunnen worden.

  BYN-groep-coaching
 

Ervaringen

"Business Yoga heeft mij bewuster gemaakt. Ik heb meer rust in mijn hoofd gekregen en heb ervaren dat je door een combinatie van ontspanning en doorzettingsvermogen bepaalde barrières kunt overwinnen."

Stephen Hodes / consultant, lector, coach

 

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om het Business Yoga concept toe te lichten.
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

LifeMap  |  Basistraject  |  Vervolgtraject  |  Groepssessiesennl