Individuele begeleiding, werken aan specifieke wensen of thema’s

Individuele begeleiding is een persoonlijke benadering om resultaatgericht te werken aan specifieke wensen of thema's. De werknemer leert zelfstandig bedrijfsyoga toe te passen en investeert daarmee ook buiten werktijd in zichzelf en het bedrijf.

In deze 1 op 1 situatie is de trainer in staat om zijn kennis en aandacht volledig af te stemmen op de doelen van de werknemer. Acute problemen worden direct aangepakt waardoor uitval kan worden voorkomen.

Tijdens dit traject leert de werknemer Business Yoga integreren in het dagelijks leven. Daarnaast wordt er gekeken naar voeding en eetpatronen. De werknemer ontvangt richtlijnen en tips voor het maken van positieve aanpassingen in de levensstijl.

  coaching en individuele begeleiding door Business Yoga Nederland
 

Ervaringen

'Een serieuze benadering om meer inzicht te verkrijgen in de rollen en taken die je in het leven hebt. Het vinden van de kracht om deze op bevredigende wijze te vervullen. Een meer open en positieve houding aan leren nemen in wat je beroepsmatig wilt bereiken. Meer authentiek worden en beter in staat zijn om anderen te voorzien door jouw eigen unieke kwaliteiten en talenten.'

Lucia Geus / Formulemanager Klantenservice ING

 

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om het Business Yoga concept toe te lichten.
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Groepen  |  Individueel  |  Bedrijf  |  Bedrijfsdag ennl