Wie ben ik, waar ben ik, waar wil ik naar toe?

LifeMap is een methodiek om je doelen en dromen te realiseren. LifeMap geeft je een persoonlijke routekaart waarmee je op verkenning uitgaat naar wie je bent, waar je bent en waar je naar toe wilt. Wat waren de belangrijkste momenten in je leven, wat zijn je kernwaarden, welke levensgebieden vragen op dit moment om aandacht, wat is je droom en wat zijn de stappen die nodig zijn om dit doel te bereiken?


Onder begeleiding van een persoonlijke coach ga je door een verfrissend proces waarin helder wordt welke acties nodig zijn, op welke termijn en in welke volgorde. Je leert effectief handelen en weet hoe je het plan kunt aanjagen. Dit is van belang om in de juiste flow te komen zodat alle stappen en ontwikkelingen daar op natuurlijke wijze uit voortkomen.

  coaching en individuele begeleiding door Business Yoga Nederland
   

Aanvullend ontvang je de LifeMap manual.

De LifeMap training duurt 4-6 uur en kan in één of twee sessies worden aangeboden. Je ontvangt ter ondersteuning de LifeMap manual waarin jouw persoonlijke plan uitgewerkt zal worden. Dit geeft houvast voor later en kan in aanvulling op de intake, tevens als referentiekader worden gebruikt voor het verdere begeleidingsproces.

Ervaringen

'Een serieuze benadering om meer inzicht te verkrijgen in de rollen en taken die je in het leven hebt. Het vinden van de kracht om deze op bevredigende wijze te vervullen. Een meer open en positieve houding aan leren nemen in wat je beroepsmatig wilt bereiken. Meer authentiek worden en beter in staat zijn om anderen te voorzien door jouw eigen unieke kwaliteiten en talenten.'

Lucia Geus / Formulemanager Klantenservice ING

 

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om het Business Yoga concept toe te lichten.
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

LifeMap  |  Basistraject  |  Vervolgtraject  |  Groepssessiesennl