Werken aan jezelf, werken aan je leven.

Om goed te kunnen functioneren en op gezonde wijze aan je dagelijkse verantwoordelijkheden te voldoen, is het belangrijk om af en toe stil te staan bij jezelf en na te gaan hoe je je leven hebt ingericht. Hoe gaat het eigenlijk echt met je, hoe loopt het allemaal, wat zijn je dromen, wat zijn je uitdagingen, waar loop je tegenaan? Wat kun je doen om bepaalde zaken goed aan te pakken? Wat zou je in jezelf veranderen, welke vermogens en vaardigheden wil je graag ontwikkelen zodat je met volle overtuiging van je leven kunt genieten?

Wat wil ik écht?

BY Coaching nodigt je uit om op authentieke wijze te kijken naar jezelf en je leven; te realiseren wie je bent; helder te hebben waar je staat en waar je naartoe wilt. BY Coaching laat je zien waar verandering nodig is en biedt je de benodigde tools en ondersteuning om de gewenste veranderingen door te voeren. Leid het leven dat écht bij je past.

 

Voor wie?

BY Coaching is gericht op mensen die geloven in verandering en geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling op alle niveaus. Mensen die behoefte hebben aan een effectieve en professionele benadering die “dicht bij huis” voelt.

 

Onze referenties  klik hier voor meer

referentie van Essent over bedrijfsyoga referentie van cz over yoga oefeningen op kantoor referentie van Vara over yoga op het werk
 

Intake gesprek

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten neemt u dan contact met ons of u kunt zich hier direct aanmelden voor een vrijblijvend intake gesprek. Wij kijken dan samen met u wat welke begeleidingsvorm het beste bij u past.


 

werkwijze

Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij uw wensen en mogelijkheden werkt BY Coaching met verschillende modules. Tijdens het intake gesprek wordt gekeken welke modules nodig zijn om uw persoonlijke doelen te bereiken. Daarbij kan gekozen worden voor een individueel traject, groepstraject of een combinatietraject. De gekozen modules vormen samen uw persoonlijke ontwikkelingstraject.

De verschillende modules zijn:

LifeMap    1 dag / 4-6 uur
Basistraject    3 maanden / 1 uur per week
Vervolgtraject    3 maanden / 2 uur per week
Groepssessies    6 maanden / 1 uur per week

 

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om het Personal Coaching concept toe te lichten.
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken