Zelfkennis en verdieping

Het vervolgtraject start met een korte evaluatie van jouw ervaringen en vorderingen tot nu toe. Tevens wordt er gekeken naar de jouw persoonlijke LifeMap en de stappen die je daarin hebt gezet. Het is nu tijd om gericht te werken aan je persoonlijke thema’s en verdieping van je ontwikkelingsproces.


Het zetten van de volgende stap.

Onder begeleiding van je persoonlijke coach wordt je uitgenodigd en uitgedaagd om de volgende stap te zetten. Dit kan betekenen: het verdiepen van je persoonlijke discipline, het toepassen van nieuwe richtlijnen op het gebied van voeding en dieet, het ondernemen van concrete acties en werken aan bijzondere aandachtsgebieden. Je persoonlijke coach is in deze module je mentor, je gids, je spiegel en je houvast.

  joost-coaching
   

Aanvullende materialen

Tijdens het traject kan je coach ter ondersteuning verschillende materialen aanreiken. Deze kunnen variëren tussen: oefeningen, technieken, literatuur, film en muziek.

Ervaringen

'Een serieuze benadering om meer inzicht te verkrijgen in de rollen en taken die je in het leven hebt. Het vinden van de kracht om deze op bevredigende wijze te vervullen. Een meer open en positieve houding aan leren nemen in wat je beroepsmatig wilt bereiken. Meer authentiek worden en beter in staat zijn om anderen te voorzien door jouw eigen unieke kwaliteiten en talenten.'

Lucia Geus / Formulemanager Klantenservice ING

 

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om het Business Yoga concept toe te lichten.
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

LifeMap  |  Basistraject  |  Vervolgtraject  |  Groepssessiesennl